RÓLUNK

A Polistyl Kkt hozzáállása igen egyszerű. Bármit is teszünk, a középpontban az ügyfél áll - vagyis Ön.


Engedje meg, hogy bemutassam családi vállalkozásunkat és üzleti ajánlattal forduljak Önhöz.

Vállalkozásunk, Polistyl KKT, jogelődjeit is figyelembe véve 60 éve működik. Magam 1976 óta működtetem a cégünket, amely előbb, mint kisipar később, mint GMK és jelenleg mint Kkt. működik.

Kezdetben szipkaféléket és játékokat gyártottunk, a legkeresettebb kátrányszűrős egészségvédő szipkát és cserebetétet ma is gyártjuk, melyet egy dohánynagykereskedés forgalmaz. Jelenleg fésűket, hajkeféket, hajcsatokat, hajcsipeszeket gyártunk és azokat hasonló importcikkel vegyesen, állványrendszeren forgalmazunk. A termékeket úgy csomagoljuk, hogy megnehezítse a lopást és megőrizze a termék minőségét.

A termékeket eladási áron beárazva és szükség esetén vonalkóddal ellátva forgalmazzuk.

Az áraink versenyképesek, mivel a forgalmazott termékek 50 %-a saját gyártású és az elfogadott piaci árakon árazzuk. A saját gyártmányok a minőséget, az import termékek a sokszínűséget biztosítják.

Az állványok három méretben készülnek, a rajta forgalmazott eladási ár értéke 110-140 ezer forint.

Az állvány tartalma: hajkefék, fésűk, hajcsatok, csit-csatok, hajgumik, hajcsipeszek, banáncsatok, oldalfésűk, francia csatok, homlokpántok, hajpántok, hajfodrok, körömollók, körömcsipeszek, körömreszelők, polírozók, sarokreszelők, kulcstartók, cérna, tű, mobiltartók, pénztárcák, zsebtükrök, hűtőmágnes. 

Bizsuk: Nyakláncok, karkötők, fülbevalók, övek. 

Kosarak tartalma: hajpántok, fésűk, hajformázók.

Az állványokat bizományba helyezzük ki, 6-8 hetente rendezzük és pótoljuk a megvásárolt árut, és eladási érték 70 %-át számlázzuk, mely tartalmazza az ÁFA-t is, abban az esetben ha Önök az eladási áron beárazott állványt választják.

Kihelyezett állványaink száma 300 körül változik. 

Partnereink: COOP hálózatok pl. Mecsek Füszért, miskolci UNIO COOP, Kapos COOP, Georgikon COOP, komáromi VAKOM COOP, Jászberényi CO-OP Star, Tapolca COOP, Lengyeltóti COOP, CBA élelmiszer üzletek, egyéni élelmiszer boltok.

Vonalkódos állványnál a lopás ellenőrizhető, ésszerű határokon belül vállaljuk. Vonalkód hiányában a lopást ellensúlyozzuk, a fogyás 3 % pótoljuk!

Remélem ajánlatom megnyerte tetszését.

Tisztelettel:

Valentovics Sándor


© 2016 Polistyl KKT
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el